Babykamer muurschildering

Babykamer muurschildering laten maken (leeftijd 0-2 jaar)

Vergeet behangetjes of stickers... Je kamertje wordt pas écht leuk met een super schattige en originele babykamer muurschildering!

Ben je zwanger en bezig met de inrichting van het droomkamertje van je kleine spruit, dan kun je de babykamer muurschildering helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en ideeën. Er zijn heel veel mogelijkheden! Denk maar eens aan...

babykamer muurschildering laten maken

Een boom in zwart-wit grijstinten op een zacht grijze ondergrond: In dit voorbeeld heb ik het ontwerp zelf gemaakt naar de wensen van de klant. De figuren van de panda, het zebraatje, beertje en vogeltjes zijn door mij ontworpen. Zo krijgt u een originele muurschildering die écht niemand anders heeft. Uiteraard kan deze babykamer muurschildering ook uitgevoerd worden in full color, of met kleuraccenten naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan roze, blauw of mintgroen.

Ik maak alle muurschilderingen op maat

De uitvoering wordt aangepast aan de beschikbare ruimte, rekening houdend met de stand van de meubeltjes enz. Op die manier wordt het echt een uniek kamertje. Ik meng mijn verfkleuren altijd allemaal op de dag zelf, dit kan bijvoorbeeld passend bij de kleur van de gordijnen of het speelgoed zijn. Qua onderwerpen sta ik voor van alles open! Het leukste vind ik het, om voor u een babykamer muurschildering te verzinnen die niemand anders heeft!

Bekijk nog meer voorbeelden van extra's die een babykamer muurschildering nog eens extra kunnen opvrolijken!

Laat je babykamer muurschildering door mij ontwerpen

Ik maak de muurschilderingen voor babykamers met duurzaam schildersmateriaal dat niet schadelijk is voor de gezondheid. De verf die ik gebruik is geurarm en op waterbasis, dus snel droog en u kunt er later ook weer makkelijk overheen sauzen. Je hoeft niet lang te wachten op een muurschildering voor de babykamer, meestal kan ik binnen 6 tot 8 weken al bij je langs komen!

De mogelijkheden zijn eindeloos en ik kan de ontwerpen helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Wilt u een bepaalde kleurstelling, iets toegevoegd aan een bestaand ontwerp of juist iets precies nageschilderd? Er is heel veel mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend uw ideeën met mij bespreken en een offerte aanvragen via het contactformulier.

Ben je benieuwd naar de mogelijke kosten van een muurschildering babykamer? Kijk dan bij prijzen.

Gisteren 2 hele gave muurschilderingen laten maken voor de baby kamer door Saskia de Wit! Echt een vakvrouw en een aanrader voor als je iets aparts wil in b.v. je kinderkamer. Betrouwbaar bedrijf … en zeker waar voor je geld."

babykamer muurschildering laten maken

Neem contact met mij op:

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering 🙂

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden