Babykamer muurschildering

Babykamer muurschildering laten maken (leeftijd 0-2 jaar)

Bekijk ook: Kinderkamer muurschilderingen (2-12 jaar)

Vergeet behangetjes of stickers... Je kamertje wordt pas écht leuk met een super schattige en originele babykamer muurschildering! Bent u zwanger en bezig met de inrichting van het droomkamertje van uw kleine spruit, dan kunt u de babykamer muurschildering helemaal aanpassen aan uw persoonlijke ideeën.

babykamer muurschildering laten maken
Boom met panda, zebra, beertje en vogeltjes

Een boom in zwart-wit grijstinten op een zacht grijze ondergrond: In dit voorbeeld heb ik het ontwerp zelf gemaakt naar de wensen van de klant. De figuren van de panda, het zebra'tje, beertje en vogeltjes zijn door mij ontworpen. Zo krijgt u een originele muurschildering die écht niemand anders heeft. Uiteraard kan deze muurschildering ook uitgevoerd worden in full color, of met kleuraccenten naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan roze, blauw of mintgroen.

muurschildering babykamer
Eigen ontwerp voor een babykamer: een boom met verschillende dieren in pasteltinten

Ik maak alle muurschilderingen op maat naar uw wensen. De uitvoering wordt aangepast aan de beschikbare ruimte, rekening houdend met de stand van uw meubeltjes enz. Op die manier wordt het echt een uniek kamertje. Ik meng mijn verfkleuren altijd allemaal op de dag zelf, dit kan bijvoorbeeld passend bij de kleur van de gordijnen of het speelgoed zijn.

Qua onderwerpen sta ik voor van alles open! Het leukste vind ik het, om voor u een babykamer muurschildering te verzinnen die niemand anders heeft! U kunt mij uw wensen mailen via het onderstaande contactformulier.

kinderkamer muurschildering vissen
Vissen in een kleurrijke zee

Een originele Zee thema babykamer met water in verschillende kleuren over de hele muur verspreid en daarin een grote en drie kleine visjes boven het bedje en de commode.

babykamer muurschildering
Safari babykamer

Safari thema babykamer muurschildering in grijstinten met vrolijke kleuraccenten: Giraffe, schildpad, luipaard, papegaai en aapje. De afmeting kan worden aangepast op de beschikbare ruimte en de stand van de meubeltjes.

babykamer muurschilderingen
Naambordje met vogeltje

Naambordjes en andere leuke extra´s die u kunt toevoegen bij een bestaand ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan sterretjes, hartjes, vlindertjes in iedere gewenste kleur. Maar ook een een kleine tekst of gedichtje in sierletters. U kunt het lettertype en de kleur helemaal zelf bepalen.

Bekijk nog meer voorbeelden van extra´s die een babykamer muurschildering nog eens extra kunnen opvrolijken!

Laat uw babykamer muurschildering door mij ontwerpen

Ik maak de muurschilderingen voor babykamers met duurzaam schildersmateriaal dat niet schadelijk is voor de gezondheid. De verf die ik gebruik is geurarm en op waterbasis, dus snel droog en u kunt er later ook weer makkelijk overheen sauzen. U hoeft niet lang te wachten op een muurschildering voor de babykamer, meestal kan ik binnen 6 tot 8 weken al bij u langs komen!

babykamer muurschildering
Een origineel op maat gemaakt ontwerp met dieren

De mogelijkheden zijn eindeloos en ik kan de ontwerpen helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Wilt u een bepaalde kleurstelling, iets toegevoegd aan een bestaand ontwerp of juist iets precies nageschilderd? Er is heel veel mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend uw ideeën met mij bespreken en een offerte aanvragen via het contactformulier.

Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van een muurschildering babykamer? Kijk dan bij prijzen.

Bekijk ook:

Reacties van klanten met hun bevindingen over het contact vooraf, mijn werkwijze en hun meningen over het eindresultaat!

Gisteren 2 hele gave muurschilderingen laten maken voor de baby kamer door Saskia de Wit! Echt een vakvrouw en een aanrader voor als je iets aparts wil in b.v. je kinderkamer. Betrouwbaar bedrijf … en zeker waar voor je geld."

Stel hier uw vraag:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

Gewenste afmeting van de schildering (*)

Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

Structuur van de muur (*)
Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)
OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

Kleur van de muur (*)
WitLichte kleurDonkere kleur
A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

(Woon)plaats (*)

Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Ede. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

Voeg voorbeeld toe


De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl