Wie durft: CARTE BLANCHE muurschildering!!!

Ja, het is best even spannend, maarrr... Wie mij carte blanche geeft voor het maken van een originele unieke muurschildering op een behoorlijk formaat muur krijgt wel het aller origineelste eindresultaat!

Veel mensen vinden het in het begin een beetje eng, maar in de afgelopen jaren is gebleken dat klanten achteraf heel enthousiast zijn als ze mij hebben 'vrijgelaten' op hun muur. Daar ontstaan vaak de leukste dingen uit, vooral als ik de ruimte heb om de hele muur te gebruiken. De welbekende artistieke vrijheid bedoel ik dus.

Ik ben er helemaal klaar voor... u ook? Wat ik graag wil weten:

  • Het onderwerp van uw keuze (dus bijvoorbeeld alleen de aanwijzing 'jungle', of 'beertjes' etc. zonder verdere specificatie)
  • Uw voorkeur qua kleuren
  • De afmetingen van uw muur/muren die ik mag gebruiken
  • Een foto van de ruimte met de meubels op hun plek

Nu kan ik heerlijk gaan brainstormen en mijn fantasie de vrije loop laten.

Durft u het aan??? U krijgt tijdelijk 1 dag voorrijkosten van mij cadeau als u kiest voor carte blanche! Let op, het gaat hier dus wel om een wat grotere muurschildering, zodat ik de ruimte heb om er wat moois van te maken. Vraag uw carte blanche muurschildering aan via het contactformulier en ik zal u een offerte sturen voor de uitvoering waarvan ik denk dat die echt super zal gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *