Kantoor muurschildering

Kantoor muurschildering laten maken

Bent u stickers, posters, fotobehang of de Kunstuitleen zat en wilt u eens iets anders op kantoor? Een gepersonaliseerde handgeschilderde kantoor muurschildering is helemaal van deze tijd kan écht een verschil maken in de uitstraling van uw bedrijfsruimte of kantoorpand.

Tot de mogelijkheden behoort natuurlijk het door mij laten schilderen van uw bedrijfslogo, maar er kan uiteraard nog veel meer. 

muurschildering laten maken

Hier ziet u een kantoor muurschildering die ik heb gemaakt aan de hand van een video op de website en de bedrijfsslogan in het lettertype van de site.

Ik heb gebruik gemaakt van de 3 basiskleuren van de huisstijl: geel, bruin en grijs. Op deze manier wordt iedere schildering uniek en is dit een echte toevoeging voor de sfeer van het pand! Samen met de collega's zijn we tot een warm resultaat gekomen waar iedereen zich prettig bij voelt.

Als u overweegt om door mij een kantoor muurschildering te laten maken, kunt u daarvoor vrijblijvend informatie opvragen via het contact formulier. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden!

Inspirational wall op de werkvloer. Laat uw favoriete quote of tekst door mij in originele handlettering op de muur schilderen. Dit kan in iedere gewenste kleurstelling, dus ook in de kleuren van uw bedrijfslogo of in de stijlkleuren van de rest van het pand. Ik maak van tevoren een schets, zodat u kunt zien hoe het kan worden en daar eventueel nog wijzigingen aan kunt doen voordat ik begin.

handlettering muurschildering kantoor 1 1

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering 🙂

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden