Kantoor muurschildering

Kantoor muurschildering laten maken

Bent u stickers, posters, fotobehang of de Kunstuitleen zat en wilt u eens iets anders op kantoor? Een gepersonaliseerde handgeschilderde kantoor muurschildering is helemaal van deze tijd kan écht een verschil maken in de uitstraling van uw bedrijfsruimte of kantoorpand.

kantoor muurschildering
Muurschildering gemaakt voor het nieuwe bedrijfspand van Mensen in Bedrijf

Tot de mogelijkheden behoort natuurlijk het door mij laten schilderen van uw bedrijfslogo, maar er kan uiteraard nog veel meer. Hier ziet u voorbeelden van een kantoor muurschildering die ik heb gemaakt aan de hand van een video op de website en de bedrijfsslogan daarin verwerkt in het lettertype van de site.

In de schildering heb ik gebruik gemaakt van de 3 basis kleuren van de nieuwe huisstijl: geel, bruin en grijs.

muurschildering laten maken
De muurschildering zorgt voor een warme sfeer in de ruimte

Op deze manier wordt iedere schildering uniek en is dit een echte toevoeging voor de sfeer van het pand! Samen met de collega's zijn we tot een warm resultaat gekomen waar iedereen zich prettig bij voelt.

Als u overweegt om door mij een kantoor muurschildering te laten maken, kunt u daarvoor vrijblijvend informatie opvragen via het contact formulier. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden!

kantoor muur decoratie
Handlettering muurschildering

 

Inspirational wall op de werkvloer. Laat uw favoriete quote of tekst door mij in originele handlettering op de muur schilderen. Dit kan in iedere gewenste kleurstelling, dus ook in de kleuren van uw bedrijfslogo of in de stijlkleuren van de rest van het pand. Ik maak van tevoren een schets, zodat u kunt zien hoe het kan worden en daar eventueel nog wijzigingen aan kunt doen voordat ik begin.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)
  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)
  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

  Kleur van de muur (*)
  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)

  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Ede. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe


  De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl