Prijzen

Kosten muurschildering

kinderkamer muurschildering laten maken
Allerlei insecten, slakken, spinnen enz

Ik maak per opdracht de offerte op maat, aangepast op uw wensen. Via het contactformulier kunt u uw aanvraag indienen en ik zal hier zo spoedig mogelijk op reageren! Ontvangt u geen bericht van mij? Kijk dan voor de zekerheid ook even in uw spam box!

Ik hanteer dus geen vaste prijs per m² en meestal ook geen uurtarief (tenzij het een zeer groot project betreft dat enkele dagen of weken in beslag neemt). Omdat het maken van een originele muurschildering maatwerk is, hangt de prijsbepaling altijd af van verschillende factoren zoals de complexiteit van het onderwerp, de ondergrond en de benodigde tijd en materiaal. Maar, muurschilderingen zijn voor zowel particulieren als bedrijven verrassend betaalbaar!

babykamer muurschildering laten maken
Zebra (eigen ontwerp)

Op deze website vindt u een aantal fotovoorbeelden van muurschilderingen met daarbij de prijzen inclusief btw en materiaal. Deze zijn een goede richtlijn voor een prijsindicatie.

De kilometervergoeding is € 0,40 per kilometer inclusief btw. Indien er op uw locatie sprake is van betaald parkeren en/of tolkosten om naar u toe te komen, dan verzoek ik u mij deze te kosten extra te vergoeden.

Het is wél belangrijk, dat de muur waarop de schildering moet komen, glad is. Dus glad gestukadoord of glad behang, gesausd met gewone witte muurverf (of een heel zachte kleur). Ik schilder niet op oneffen ondergronden zoals spachtelputz of structuurbehang. Twijfelt u eraan of uw muur wel geschikt is? Bekijk dan hier de ondergronden en vergelijk!

Klik op een onderwerp om prijzen en voorbeelden te zien:

Prijzen van muurschilderingen voor kinderkamers:

Babykamers
Muurschilderingen van bomen
Sprookjesbos
Overige kinderkamer onderwerpen

Prijzen van muurschildering voor bedrijven:

Logo's
Muurschilderingen voor de zorg sector (tandartsen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, woongroepen etc.)
Receptie, restaurant etc.

Prijzen van muurschilderingen voor woonkamer, slaapkamer etc:

Natuur en landschap
Slaapkamer muurschilderingen
Portretten

Heeft u zelf al een plaatje klaar om te schilderen? Als u hiervoor een prijsopgave wilt, gebruik dan liefst het contactformulier. Voor algemene vragen kunt u mij ook telefonisch bereiken op: 06-13392762. Prijzen geef ik om praktische redenen nooit telefonisch door.

Ik wil graag samen overleggen over de mogelijkheden

kantoor muurschildering
Muurschildering gemaakt voor het nieuwe bedrijfspand van Mensen in Bedrijf

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een prijsindicatie op te vragen als u zelf nog geen vast ontwerp heeft. Samen met u kan ik dan ideeën uitwisselen over de mogelijkheden. Dat kan allemaal op afstand via email overlegd worden. Besluit u aan de hand hiervan om door mij een origineel ontwerp op maat te laten maken, dan zijn de ontwerpkosten € 89,50 (óók als de opdracht niet door zou gaan).  Indien de opdracht doorgaat is een aanbetaling vereist van 30% van het totaalbedrag. Alle prijzen zijn altijd inclusief btw en materiaalkosten, geen verrassingen achteraf dus.

Is er een wachttijd?

Aangezien ik fulltime werk als kunstenares ben ik meestal al binnen 3 tot 4 weken in de gelegenheid om te komen schilderen. Op de Contact pagina geef ik de huidige wachttijd zo goed mogelijk aan.

Hoe lang duurt het maken van een muurschildering?

muurschildering boom
Kersenbloesem boom met vogeltjes

De tijd die een muurschildering in beslag neemt hangt af van de grootte en de ondergrond. Onder de ideale omstandigheden zal ik minimaal één dagdeel voor een kleine muurschildering tot maximaal enkele dagen voor een beeldvullende grote muurschildering bezig zijn. Ik geef u bij het maken van de offerte altijd een schatting van de benodigde tijd; deze kan soms afwijken maar klopt meestal aardig.

Houdt u er rekening mee dat er verwarming, stromend water met afvoer en enige schoonmaakspullen zoals een emmertje en eventueel stofzuiger aanwezig moeten zijn op de locatie. Dit betekent dat het niet aan te bevelen is, om een muurschildering te laten maken als u nog midden in een verbouwing zit! Ook moet de muur het liefst zo egaal mogelijk en alvast gesausd zijn met een gewone muurverf op waterbasis.

Heeft u nog meer vagen?

Kijk dan ook eens bij veelgestelde vragen.

Vraag nu uw prijs op:

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering :)

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden