Muurschilderij extra’s (naam, tekst, figuren enz)

Leuke extra's bij uw muurschilderij!

Naam op de muur laten schilderen

muurschildering naam in sierletters in hartje
muurschildering naam in sierletters in hartje

U kunt door mij een naam in sierletters laten schilderen voor € 50,- incl. btw. De naam kan los, maar ook leuk worden verwerkt in het muurschilderij, bijvoorbeeld door middel van een geschilderd naambordje, een wapperende vlag en natuurlijk nog veel meer. De breedte van de naam is dan ongeveer 50 cm. maar groter kan natuurlijk ook tegen een kleine meerprijs.

babykamer muurschilderingen
Naambordje met vogeltje

Het lettertype kunt u zelf kiezen. Dit kan een bestaand lettertype zijn uit Word maar ook letters uit de losse hand. Ook de kleur pas ik aan naar uw wensen, zodat hij past in de schildering en bij de ruimte.

Bekijk meer voorbeelden

Gedichtjes en teksten op de muur

U kunt door mij een tekst op de muur laten schilderen, bijvoorbeeld mooie quote of een gedicht op de muur. Leuk als extra voor bij een muurschilderij op een babykamertje of een romantische tekst in de slaapkamer!

Wilt u inspiratie opdoen voor een leuk gedichtje als extra bij een babykamer muurschilderij, bekijk dan de geboortegedichtjes.

Glitter muurschilderij

kinderkamer muurschildering panda
Zilver glitter in het pootje van de pandabeer geeft een leuk effect.

Glitters geven een leuk extra 'wow' effect als toevoeging op een muurschilderij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorzien van glitters op bepaalde details in de schildering, zoals op vlindertjes of hartjes. U kunt ook op de dag zelf nog kiezen of u glitters wilt toevoegen of niet en zo ja hoeveel.

Standaard heeft u keuze uit zilver, goud, roze, blauwe, mintgroene of parelmoer witte glitters. De meerprijs voor glitters ligt tussen de 15 en 30 euro, afhankelijk van de hoeveelheid.

Sterretjes of hartjes op de muur

muurschildering appjes babykamer
Origineel ontwerp voor aapjes en jungle

Als extra bij een muurschilderij kunt u ook kiezen voor sterretjes of hartjes (€ 45,-) die de muurschildering leuk opvullen. De kleuren daarvan kunt u geheel zelf bepalen.

De sterren en/of hartjes zijn ook leuk om te laten terugkomen op de tegenoverliggende muur, zodat je kamertje volledig is aangekleed!

Vlindertjes of vogeltjes

Super leuke aankleding: extra vlindertjes (€ 60,-) of vogeltjes (prijs op aanvraag afhankelijk van het aantal).

De kleuren en plaatsing kunt u geheel zelf bepalen. Je kunt ze dus ook heel goed op een andere muur doen, juist tegenover je muurschildering. Op die manier loopt de schildering door middel van wat kleine details toch helemaal door het kamertje!

Speelgoed zoals een bal, hobbelpaard, rammelaar, speentje, drinkfles, blokken enz.

muurschildering meisjeskamer
Extra's bij een muurschildering zoals speelgoed. Een rammelaar, bal, hartjes en een speen.

Bij een figuur zoals een beertje staat het vaak erg leuk om speelgoed toe te voegen. Dit kan ook op een andere muur, zodat hetzelfde thema en de kleuren door het hele kamertje terug komen.

De prijs van deze extra's is € 75,- voor 3 verschillende items naar keuze.

Extra info

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

U kunt onderstaande contactformulier gebruiken voor al uw vragen, of kijk bij FAQ. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

 Contactformulier

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)
  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)
  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

  Kleur van de muur (*)
  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)

  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Ede. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe


  De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl