Muurschildering in huis

Een muurschildering in huis brengt direct sfeer en geeft de ruimte een persoonlijke tint

Iedere muurschildering die ik maak is anders, omdat ik hem helemaal aanpas naar uw wensen en ook aan de ruimte waarin hij wordt geschilderd. Rekening houdend met meubels, lichtval en kleurstellingen. Alles wordt door mij met de hand geschilderd, streekje voor streekje, van de potloodschets tot het mengen van eindeloze reeksen kleuren. Bij de uitvoering houd ik uiteraard rekening met uw ideeën m.b.t. bijvoorbeeld kleurkeuze, grootte, stijl en uitstraling van de muurschildering.  Maar u kunt mij ook de vrije hand geven!

Ik maak gebruik van de beste schildersmaterialen voor uw ondergrond. Meestal is dit muurverf/acrylaten op basis van water, waardoor uw muurschildering snel droogt en de verwerking van het begin tot het einde geurloos is. De pigmenten die ik gebruik voor een muurschildering in huis zijn bijzonder kleurecht en zullen niet verkleuren onder invloed van bijvoorbeeld uv-licht uit de zon.

muurschildering portret
PORTRETTEN

 

muurschildering huisjes
LANDSCHAPPEN

 

muurschildering logo ford
LOGO'S

 

muurschildering-dolfijnen
KINDERKAMERS

 

slaapkamer muurschildering tak
SLAAPKAMERS

 

babykamer muurschildering laten maken
Babykamers

3 thoughts on “Muurschildering in huis

    1. Post author

      Hi Gabriel, ja, dat kan zeker. Als de schildering af is, bied ik de mogelijkheid om deze te vernissen met een speciaal muurvernis. Dit product is doorzichtig en mat, dus je ziet er niets van maar het geeft wel extra bescherming tegen vuil. Mocht de muurschildering vies worden, dan kun je deze afnemen met een licht vochtige doek of de zachte kant van een sponsje.

      Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *