Muurschildering kosten groot formaat (+3m)

Muurschildering kosten: wat kost een muurschildering van groot formaat (+ 3m)?

saskia de wit muurschilderingen
Saskia de Wit

U heeft de ruimte en wil een grote muurschildering laten maken. Bijvoorbeeld een landschap muurschildering of geheel gedecoreerde kinderkamers en babykamers. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van grote muurschilderingen, bijvoorbeeld muurschilderingen die doorlopen in een hoek of die in full colour volledig een hele muur beslaan. Elk onderwerp kan in principe gemaakt worden, van fantasie landschappen, bloemen, gebouwen, luchten of voedsel tot aan dinosaurussen of nageschilderde foto´s.

muurschildering gebouw
Een oud stadsbeeld van Groningen in sepia tinten geschilderd

Bent u benieuwd naar de kosten van een muurschildering van dit formaat? Mijn prijzen starten bij € 650,- incl. btw en materiaalkosten voor een muur van 3 meter lang. Ik maak alle offertes op maat naar uw wensen. Eventuele bijkomende kosten zijn:

 • Voorrijkosten € 39,50 incl. btw per dag
 • Optioneel kan de muurschildering worden afgelakt met speciaal daarvoor bedoeld muurvernis als bescherming tegen vuil, de kosten hiervan zijn afhankelijk van de afmeting.
 • Heeft u zelf nog geen voorbeeld? Ik maak graag een origineel ontwerp voor u! De kosten hiervoor zijn € 89,50 incl. btw.

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie over muurschildering kosten. U kunt uw offerte opvragen via het contactformulier.

muurschildering autos
Vintage route 66 muurschildering

Deze Route 66 muurschildering heb ik gemaakt voor een garagebedrijf. De muur is beeldvullend beschilderd met een origineel ontwerp aan de hand van de wensen van de klant en heeft een afmeting van ongeveer 3,5 bij 3 meter.

Het maken van een dergelijke schildering neemt 2 tot 3 dagen in beslag. Prijs op aanvraag.

 

muurschildering landschap
Besneeuwde bergen

 

Berglandschap gemaakt aan de hand van persoonlijke vakantiefoto´s van de klant. Breedte is hier ongeveer 2 tot 3 meter. Prijs € 650,- inclusief btw en materiaal.

Klaar in minimaal 2 dagen, maximaal 3 dagen

 

 

muurschildering sprookjesbos
Sprookjesbos met paddenstoelen, vlinders, een elfje, hert, vos en libelle

Sprookjesbos, diverse beeldvullende muurschilderingen gemaakt naar mijn eigen originele ontwerp naar uw wensen. Prijsklasse tussen € 750,- en € 950,- inclusief btw en materiaal, gebaseerd op muren van 3 meter tot 6 meter breedte.

Klaar in minimaal 2 dagen, maximaal 4 dagen.

 

 

babykamer muurschildering laten maken
Boom met panda, zebra, beertje en vogeltjes

Babykamer muurschildering van een boom in grijstinten met diverse vrolijke dieren zoals een zebra, pandabeer en vogeltjes. De ruimte die is opengelaten is bedoeld voor het wiegje.

Ik maak alle babykamer ontwerpen op maat naar uw wensen. Prijs: tussen de € 650,- en € 850,- inclusief btw en materiaal, afhankelijk van de grootte en het gewenste aantal beestjes.

 

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een voorbeeld of een leuk idee dat nog niet op de website staat? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik help u graag met meedenken en het maken van een offerte op maat.

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering 🙂

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden

  3 thoughts on “Muurschildering kosten groot formaat (+3m)

  1. Hilda Groothuis

   Saskia heeft in ons nieuwbouw in Arnhem een stukje oud Groningen weten te creeren. Saskia is hier 2 dagen mee bezig geweest. De muurtekening heeft absoluut onze verwachtingen overtroffen.

   Overigens communiceert Saskia snel over de e-mail en ze vraagt door over impliciete verwachtingen e.d. Daarnaast werkt Saskia zorgvuldig, netjes en is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

   Hilda en Matthijs

   Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *