Muurschildering landschap / natuur

Muurschildering landschap laten maken

Zowel op doek als op muren schilder ik graag landschappen. Dat kan naar foto maar ook naar eigen fantasie. Zoals bijvoorbeeld een doorkijkje door openstaande deuren over een Toscaans landschap, of een typisch Nederlands landschap met koeien en weiland. De 'finishing touch' zijn de details, waar ik veel aandacht aan besteed en die de muurschildering landschap echte diepte en léven geven.

Natuur in huis

Boerenlandschap met knotwilgen, lisdodden en waterlelies in de zomer. De kleuren zijn helder en fris. Voor deze schildering heb ik volledig de vrije hand gekregen van de opdrachtgever.

De contouren van deze landschap muurschildering passen precies in de beschikbare ruimte. Uiteraard is het ook mogelijk om een dergelijke schildering te maken met bijvoorbeeld koeien. Een liggende compositie in plaats van een staande is natuurlijk ook geen enkel probleem.

landschap muurschildering laten maken
muurschildering bergen

Een berglandschap met in de lucht een paraglider. Deze muurschildering is gemaakt aan de hand van vakantiefoto's die door mij samengevoegd zijn als één geheel, zodat de schildering perfect past in de beschikbare ruimte. Een echte blikvanger in bijvoorbeeld je woonkamer! Gewaagd, maar zeer persoonlijk en prachtig om bij weg te dromen als vakantieherinnering. Prijs op aanvraag.

Landschap schilderij op doek laten maken

Dit schilderij heb ik geschilderd op canvas. Het is een kleurrijke combinatie van vakantiefoto's van de klant die ze zelf gemaakt hebben in Costa Rica.

schilderij laten maken
muurschildering dolfijnen

Wij zijn erg blij met de supermooie muurschildering. We wilden graag een rustig ontwerp van Dolfijnen voor onze dochter en dat is zeker gelukt! We zijn overall zeer tevreden over jouw geleverde dienst, creativiteit en niet te vergeten enthousiasme :-) Nogmaals dank!"

Deze muur is afgelakt met een beschermlaag zodat hij schoongemaakt kan worden. Kijk ook eens bij mijn tips wat je kunt doen om je muurschildering landschap nóg langer mooi te houden.

Meer landschap muurschildering inspiratie:

Neem contact met mij op

Stel je vraag of doe een prijsaanvraag:

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering :)

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden