Muurschildering laten maken (medium formaat)

Muurschildering laten maken voor +/- € 350,-

Wilt u een mooie muurschildering laten maken maar heeft u beperkte ruimte of wilt u een ontwerp dat niet te druk is? Hier vindt u enkele voorbeelden van muurschilderingen in de prijsklasse tot maximaal € 400,- inclusief btw en materiaal.

Houd er overigens wel rekening mee, dat voor kleinere muurschilderingen het voor mij niet altijd haalbaar is om door heel Nederland te werken i.v.m. langere reistijd. Wanneer ik inschat, dat de schildering helaas niet rendabel genoeg is, dan zal ik u hierover inlichten.

muurschildering appjes babykamer
Origineel ontwerp voor aapjes en jungle

Een gezellig jungle-hoekje op de babykamer met twee aapjes, een toekan, bloemen en vrolijke details zoals vlinders, sterren en hartjes.

Prijs: € 400,- inclusief btw en materiaal. Benodigde tijd: 1 dag.

Muurschildering logo
Het oude Ford logo in een garagebox

Logo op de muur laten schilderen. Breedte van het logo 2 meter in 1 kleur, prijs € 250,- incl. btw en materiaal. Voor logo's met meerdere kleuren is de prijs op aanvraag.

Klaar in minimaal een halve dag, maximaal 1 dag

Bekijk meer voorbeelden van muurschilderingen van bedrijfslogo´s

Babykamer muurschildering bloemen
Bloesemtak met vogeltjes

Een Japanse kersenbloesemtak met pimpelmeesjes. Leuk voor op de babykamer maar ook in de slaapkamer een echte aanwinst! Breedte is ongeveer 2 tot 2,5 meter, aangepast op de beschikbare ruimte. De kleuren van de bloemen en de vogeltjes kunnen worden gemengd naar uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld in roze, oudgeel of groen is ook mogelijk.

Benodigde tijd om te schilderen: 1 dag

Prijs: € 295,- incl. btw en materiaal

De middelgrote muurschilderingen zijn zeer geschikt voor kinderkamers en babykamertjes. Maar ook om uw slaapkamer een persoonlijke noot te geven kunt u een muurschildering laten maken. Zit uw wens hier niet bij? Geen nood, het zijn maar voorbeelden! Stuur mij vrijblijvend een bericht via het contactformulier en dan kunnen wij samen kijken wat voor u de mogelijkheden zijn! Ik kan ook een origineel ontwerp voor u maken, zodat u straks een muurschildering krijgt die echt niemand anders heeft! Kijk hier voor meer informatie.

Extra's bij een muurschildering

Er zijn allerlei leuke extra's te bedenken bij uw muurschildering. Denk hierbij aan sterretjes, hartjes, vlindertjes, glitters, een naam in sierletters, een tekst of een gedichtje. U heeft al een extra vanaf 45 euro. Meer informatie en prijzen van extra's.

Extra info

De genoemde prijzen gelden voor gladde muren in wit of een zachte kleur. Voor meer informatie, kijk ook eens bij veelgestelde vragen. Hier vindt u onder andere informatie over eventuele wachttijden, materiaalgebruik en hoe lang het duurt om een muurschildering te maken.

Alweer 2 weken geleden heeft Saskia op onze babykamer een prachtige muurschildering gemaakt. Compleet met de naam van ons te verwachten kindje in mei, waarbij ze alle tijd nam om ons te laten bepalen hoe we het precies wilde hebben. Stickers plakken of speciaal behang haalt het niet bij een unieke/originele muurschildering!!!
Saskia werkt erg netjes, is gezellig in de omgang, communicatief sterk en levert top werk! Ze denkt mee en heeft een uitstekend gevoel bij wat op een babykamer past en wat niet, bijvoorbeeld mbt kleurkeuze. Wij hadden zelf duidelijk wat voor soort afbeelding we wilden hebben, maar zijn er van overtuigd je haar met een aantal steekwoorden ook gerust op een muur "los kan laten" en dat ze dan een prachtwerk aflevert!
We lopen nu telkens met een glimlach op ons gezicht de babykamer in en dat terwijl pas einde van de week de meubeltjes komen :)"

Contactformulier:

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering 🙂

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *