Muurschildering laten ontwerpen

Muurschildering laten ontwerpen: Geen kant-en-klaar plaatje maar liever een origineel ontwerp?

Ik denk gráág met u mee.

Uw wensen

U wilt een muurschildering laten maken, maar weet zelf niet precies van wát en hoe. Of u heeft wel een plaatje ter indicatie, maar het moet nét even anders. Dan kunt u door mij een muurschildering laten ontwerpen. Het maken van een ontwerp kan gewoon op afstand overlegd worden via de mail. Het makkelijkste is, als u mij de omschrijving van uw wensen of foto mailt via het contactformulier of stuurt via WhatsApp of SMS (06-13392762) plús een foto van de muur waar het om gaat. Dan kan ik door middel van een fotomontage mijn ontwerp in de ruimte zetten. Zo krijgt u een goed idee van wat u kunt verwachten.

muurschildering dolfijnen kinderkamerSaskia bedankt voor het mooie originele ontwerp. Helemaal blij met de muurschildering, superleuk geworden!! De grote lach van mijn dochter zegt genoeg."

 

 

muurschildering babykamer
Eigen ontwerp voor een babykamer: een boom met verschillende dieren in pasteltinten

Voor het maken van een ontwerp reken ik eenmalig €89,50 (óók als de opdracht daarna eventueel niet doorgaat), vooraf te voldoen.

Voor de uitvoering van een ontwerp geldt ongeveer een prijs van € 50,- tot € 85,- per m² inclusief materiaal en btw, afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp. Voor meer informatie over de kosten kijk ook bij prijzen of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Voorbeeld (1)

Voorbeeld van het ontwerp voor de muurschildering van een sprookjesbos.
Voorbeeld van het ontwerp voor de muurschildering van een sprookjesbos.

Het ontwerp wordt door mij op papier getekend en daarna gescand en per mail naar u verzonden. Dit is een voorbeeld van een ontwerp zoals u dit van mij kunt verwachten; de schets is hier in zwart-wit aangeleverd zodat u zelf nog aanwijzingen kunt geven over de gewenste kleuren.

muurschildering sprookjesbos
muurschildering sprookjesbos

Dit is de uiteindelijke muurschildering geworden. Zoals u ziet komt dit aardig overeen maar vaak ontstaan op de schilderdag zelf ook nog spontane ingevingen van mij of van u als klant, dat is uiteraard geen enkel probleem.

muurschildering sprookjesbos
muurschildering sprookjesbos

Niet alleen het orginele ontwerp wat Saskia voor ons heeft gemaakt maar ook de muurschildering zijn boven onze verwachting! Ze heeft in 2 dagen een fantastische muurschildering gemaakt waar wij heel blij mee zijn. Wij hebben Saskia als een zeer vriendelijke en prettige persoon ervaren en zullen haar bij iedereen aanraden!"

 

Voorbeeld (2)

Schetsontwerp voor een black light muurschildering
Schetsontwerp voor een black light muurschildering

Deze schets voor een blacklight muurschildering heb ik aangeleverd in kleur, en dus uiteraard ook met blacklight verf geschilderd. Het ontwerp heb ik daarna gefotografeerd met zowel normaal licht als onder de blacklight lamp. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van de kleuren!

blacklight muurschildering
Jungle blacklight muurschildering

Het ontwerp is geheel gemaakt op de van te voren opgegeven gewenste afmetingen. Het uiteindelijke resultaat is natuurlijk ´strakkker´ en dieper van kleur geworden maar komt goed overeen met de schets. Een aantal kleuren zijn op de dag zelf nog door mij aangepast om een beter effect te verkrijgen.

Voorbeeld (3)

Vakantiefoto van een leguaan
Vakantiefoto van een leguaan
Vakantiefoto van het strand
Vakantiefoto van het strand

Mijn opdrachtgever heeft deze vakantiefoto´s uit Curaçao aan mij gemaild. Ze wilden een combinatie van de leguaan en het hutje, maar in de muur zat een bewegend paneel voor de TV en ook een sensor die weggewerkt moesten worden.

muurschildering strand landschap
Muurschildering aan de hand van vakantiefoto´s van Curacao

Het ontwerp heb ik zó gemaakt, dat de horizon en de balk van het hutje precies om het losse paneel heen vallen en de sensor zit ook weggewerkt in het hutje zodat je er bijna niets van ziet.

Op de dag zelf besloten we nog om de palmbladeren toe te voegen.

Hier ziet u nog meer resultaten van mijn eigen ontwerpen voor kinderkamers en babykamers:

[metaslider id=4340]

Stel hier uw vraag of prijsaanvraag:

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering 🙂

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden