Muurschildering logo

Muurschildering logo laten maken? Bedrijfslogo op de muur laten schilderen etc.

logo laten schilderen op de muur

Uw bedrijfslogo of andere logo's worden door mij op maat en met veel aandacht voor detail geschilderd. U kunt zelf aangeven hoe groot uw logo moet worden en waar het precies moet komen, eventueel ook nog gezamenlijk overleg op de dag zelf over hoe de muurschildering logo het beste uitkomt in uw ruimte.

Voordat ik begin met schilderen zal ik het logo op de muur projecteren. Op die manier krijgt u een goed beeld van hoe het er uit zal komen te zien (let op! Er moet hiervoor voldoende afstand zijn tussen de muur en de beamer. Hoe groter u het logo uitgevoerd wilt hebben, hoe groter de afstand moet kunnen zijn).

Uw muurschildering logo komt het beste uit op een glad gestucte muur, die gesausd is met gewone muurverf in een lichte kleur.  Eventueel is het ook mogelijk om de muurschildering logo door mij te laten voorzien van een beschermend muurvernis, zodat hij daarna afwasbaar is.

Bij het schilderen van uw bedrijfslogo op de muur laat ik de kleuren daarvan op voorhand speciaal op RAL-kleur mengen. Op die manier weten we zeker dat uw logo volledig natuurgetrouw op de muur komt. De prijs van een logo muurschildering hangt dan ook gedeeltelijk af van hoeveel kleuren er in zitten, en natuurlijk ook van de gewenste afmeting.

Uiteraard is het opvragen van een offerte geheel vrijblijvend.

IMG 20221122 150945 040

Wilt u meer informatie over het laten maken van een muurschildering logo? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. De gemiddelde wachttijd voor de uitvoering van een muurschildering is ongeveer 4 weken, maar in vakantieperiodes kan dit soms nog wel iets langer zijn. Als u graag een logo wilt laten schilderen, houd en dan rekening mee de offerte op tijd aan te vragen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het logo te combineren met een muurschildering. Uw logo kan ik met een schets ontwerp verwerken in een mooie muurschildering die gegarandeerd de aandacht zal trekken!

Voorbeelden van logo muurschilderingen

Offertes/info

Vraag vrijblijvend een offerte:

  CONTACT

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoon (*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  Beschrijf hier je wensen voor een mooie muurschildering 🙂

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik heb de muur check gedaan. (*) ☛ Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

  Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz. Ik kan alleen op rechte muren schilderen, schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)

  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Renkum, Gelderland. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  (*) zijn verplichte velden. Soms kan het zijn dat de bestanden die je wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kun je ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  Ik heb de algemene voorwaarden geaccepteerd. (*) ☛ Bekijk de algemene voorwaarden