Muurschildering receptie

Muurschildering receptie

Met een muurschildering kunt u de entree van uw pand een echte boost geven! Het mooie van een muurschildering is dat je deze helemaal door mij kunt laten aanpassen aan uw specifieke wensen. Op die manier wordt het een persoonlijk visitekaartje.

muurschildering laten maken receptie bedrijf

Deze decoratie heb ik helemaal op maat gemaakt voor de receptie van een garagebedrijf. Aan de hand van verschillende foto's en voorbeelden heb ik een vintage muurschildering gemaakt met als thema de Route 66. Een Chevrolet C1 tegen een achtergrond van een oud tankstation.

Deze muurschildering receptie heeft veel details, zoals de naam van de opdrachtgever die verwerkt is in de reclameborden. Het rooster met het werkschema van de klant is door mij geïntegreerd in de muurschildering. Het effect van diepte wordt nog eens extra bijgezet door de echte vintage benzinepomp die ervoor staat.

Wilt u meer informatie over een muurschildering receptie? Vul dan vrijblijvend het onderstaande contactformulier in.

  CONTACT

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

  Gewenste afmeting van de schildering (*)


  Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)

  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)
  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

  Kleur van de muur (*)

  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)


  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Ede. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe  De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl