Muurschildering slaapkamer

Muurschildering slaapkamer (bijvoorbeeld muurschildering bloem!)

muurschildering boom
Kersenbloesem boom met vogeltjes

Een kale muur in de slaapkamer kan een echte eye catcher worden met een mooie muurschildering. Voor een muurschildering slaapkamer kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een muurschildering van een bloem, zoals een roos of een takje orchideeën. Ook kersenbloesem of magnolia en vlinders behoren tot de mogelijkheden.

 

Maar u kunt ook de slaapkamer decoreren met artistiek naakt of een muurschildering van dolfijnen of wolken. Dit werkt ook goed in combinatie met een mooie muurtekst. Wilt u door mij een muurschildering voor slaapkamer laten ontwerpen? U vindt hier meer uitleg over de mogelijkheden van het door mij laten maken van een origineel ontwerp voor een muurschildering in de slaapkamer.

muurschildering elvis
Muurschildering Elvis aan de hand van een bewerkte foto (doe ik voor u!)

Ook portretten van beroemdheden behoren tot de mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld eens aan een muurschildering Elvis Presley of andere sterren als Marilyn Monroe, Audrey Hepburn en ga zo maar door. Ik schilder ook moderne bands voor tienerkamers!

Ik wilde voor mijn vriend een Elvis Presly tekening bij ons op de slaapkamer hebben en had een foto verstuurd wat ik mooi vond en die heeft ze getekend op de muur, hij is zo mooi geworden, echt fantastisch!!! Wij zijn er erg blij echt een genot om naar te kijken. Wil je een mooie muurschildering bel Saskia het wordt echt prachtig."

muurschildering slaapkamer
Japanse pruimentakken met bloesem. Mogelijk in diverse kleurstellingen.

Bent u benieuwd naar de prijzen van een muurschildering? Een goede prijsindicatie voor muurschildering slaapkamer laten maken vindt u hier. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte opvragen via het contactformulier.

Is mijn muur geschikt voor een muurschildering?

 

slaapkamer schilderij laten maken
Slaapkamer schilderij in opdracht

Gaat u binnenkort verhuizen? Of heeft uw muur een structuur waardoor deze niet geschikt is voor een muurschildering? U kunt ook een slaapkamer schilderij laten maken! Ik maak naar uw persoonlijke wensen uw schilderij in opdracht, zoals dit schilderij in de afmeting 1,4 x 1 meter op canvas.

 

 

muurschildering klavertje
Klavertje vier boven het bed

Klavertje vier bij het hoofdeinde van het bed, realistisch geschilderd. De afmeting kan helemaal aangepast worden naar uw wensen. Veel groter kan dus uiteraard ook!

Zoekt u iets dat nog niet op de site staat en heeft u zelf een voorbeeld of een idee, stel uw vraag dan gerust via het contactformulier.

Boeddha muurschildering
Boeddha muurschildering met warme aardetinten

Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)
  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)
  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

  Kleur van de muur (*)
  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)

  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Ede. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe


  De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl