Contact

Saskia de Wit contact

Saskia de Wit contact Muurschilderingen
Saskia de Wit

Ik maak artistieke muurschilderingen op maat voor zowel particulieren als bedrijven op maximaal 1 uur rijden vanaf Ede (mits de opdracht daar toereikend voor is).

Telefoon:    +31613392762 voor algemene vragen, of kijk bij FAQ. Prijsopgaves doe ik om praktische redenen niet telefonisch. Voor offertes vul a.u.b. het contactformulier in!

Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Prijsaanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een muurschildering? Dit kunt u doen via onderstaande contactformulier. Ik ontvang dan automatisch alle gegevens die ik nodig heb voor het maken van een prijsopgave op maat, en ik zal u uiteraard zo spoedig mogelijk uitgebreid antwoorden! Telefonisch kan ik om praktische redenen helaas geen prijzen doorgeven.

Beschikbaarheid

Aangezien ik fulltime als beeldend kunstenaar werk, ben ik meestal binnen 4 tot 8 weken in de gelegenheid om een muurschildering te komen maken, óók in de kindervakanties. Dit met uitzondering van mijn eigen vakantie.

Doe de check: Is mijn muur geschikt voor en muurschildering?

Saskia de Wit contact formulier:

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  Geef a.u.b. een zo volledig mogelijke omschrijving.

  Gewenste afmeting van de schildering (*)

  Ik kan alleen op rechte muren schilderen. Schuine muren en plafonds helaas niet.

  Structuur van de muur (*)
  Glad gestuctVolledig glad behang (geen 'wafeltjes' structuur of visgraat!)
  OVERIGE ondergronden: helaas NIET geschikt. Ik maak helaas géén muurschilderingen op muren met een structuur zoals: hout, spachtelputz, granol, structuurbehang, baksteen enz.

  Kleur van de muur (*)
  WitLichte kleurDonkere kleur
  A.u.b. muur sauzen met gewone muurverf op waterbasis.

  (Woon)plaats (*)

  Mijn werkgebied is op maximaal 1 uur rijden vanaf Ede. Ik werk helaas niet in België/Duitsland.

  Voeg voorbeeld toe


  De velden gemarkeerd met een (*) zijn verplichte velden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bestanden die u wilt verzenden, te groot zijn voor dit mailsysteem. In dat geval kunt u ook een mail met alle informatie sturen naar: info@muurschildering-kunst.nl

  KvK 59206942

  Uiteindelijk heeft Saskia de Wit ons de muurschildering bezorgd zoals we die in gedachten hadden! De muurschildering is echt geweldig geworden! We zijn er zelf heel blij mee maar we hebben ook al heel veel enthousiaste reacties ontvangen!
  Saskia geeft alle ruimte om het helemaal jouw schildering te laten worden!
  Echt een aanrader!"

  CV bekijken? LinkedIn-profiel van Saskia de Wit weergevenProfiel van Saskia de Wit weergeven

  Meer van mij weten?

  Wat ik zoal nog meer doe in het leven? Koken, hiken, honden, reizen!